Palaa pääsivulle

Multi-tabs Immuno

Laatikko Multi-tabs Immuno

Multi-tabs Immuno on ainutlaatuinen "3 in 1" yhdistelmä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka muun muassa edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, sekä 1 miljardi maitohappobakteeria kannasta L. rhamnosus (LGG)

L. rhamnosus (LGG) on Chr. Hansen A/S:n rekisteröity tavaramerkki.

Mitä ovat maitohappobakteerit?

Maitohappobakteerit ovat olleet yleinen osa ihmisen ruokavaliota tuhansia vuosia, koska ne ovat vastuussa maidon muuttamisesta jogurtiksi. L. rhamnosus (LGG) on Multi-tabs -tuotteissa esiintyvien maitohappobakteerien erityinen kanta ja se on tutkituin maitohappobakteeri.

  • Sisältää foolihappoa, seleeniä, B12-vitamiinia ja D-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • Sisältää 12 vitamiinia ja 7 kivennäisainetta
  • 1 miljardi kannan maitohappobakteeria L. rhamnosus (LGG) tablettia kohti
  • Ainutlaatuinen 2-kerroksinen tabletti
Immuuni-kuvake

Immuunijärjestelmä

A-, D-, B6-, B12-, C-vitamiinit, foolihappo, sinkki, seleeni ja rauta edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Energiaa

Väsymyksen ja uupuneisuuden vähentämiseen

B6-, B12- ja C-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja vähentävät väsymystä ja uupumusta.

Aivokuvake

Henkinen suorituskyky

Pantoteenihappo edistää normaalia henkistä suorituskykyä. Jodi, rauta ja sinkki edistävät normaalia kognitiivista toimintaa.

Suositeltu vuorokausiannos: 1 tabletti päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta eisaa ylittää. Ravintolisä.

Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä alle 25°C. Tuote onsäilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen. Älä käytä tuotetta, jossinetti on rikki.

Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen jatasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää eitule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Katso sisältöä

Tähän liittyvät tuotteet

Multi-tabs

Man

Miehille suunniteltu vitamiini- ja kivennäisainevalmiste päivittäiseen käyttöön.

Multi-tabs

Family

Multi-tabs Family on monivitamiini-kivennäisainetabletti aikuisille ja yli 7-vuotiaille lapsille.

Multi-tabs

Complet

Helppo ratkaisu – 3 in 1! Ainutlaatuinen ja innovatiivinen 3 in 1 yhdistelmä aikuisille ja lapsille 11 vuotiaasta lähtien.

Multi-tabs

50+

Multi-tabs 50+ on yli 50-vuotiaille suunnattu monivitamiini-kivennäisainetabletti.