Palaa pääsivulle

Ensimmäinen Multi-tabs-tuote kehitettiin Tanskassa 90 vuotta sitten. Nyt monipuolinen tuotevalikoima täydentää laajasti erityisiä ravitsemuksellisia tarpeita. Multi-tabs-tuotevalikoima koostuu monivitamiineista, kivennäisaineista, maitohappobakteereista sekä omega-3-rasvahapoista.

Nainen, jolla on vihreiden tuotteiden kori

Multi-tabsista

Ensimmäinen Multi-tabs-tuote kehitettiin Tanskassa 90 vuotta sitten. Nyt monipuolinen tuotevalikoima täydentää laajasti erityisiä ravitsemuksellisia tarpeita.

Multi-tabs-tuotevalikoima koostuu monivitamiineista, kivennäisaineista, maitohappobakteereista sekä omega-3-rasvahapoista. Sarja sisältää myös edistyksellisiä "All in one" -valmisteita kuten monivitamiinien, omega-3-rasvahappojen ja yhdistelmät.

Multi-tabs on tunnettu lasten ja nuorten vitamiinituotemerkki monissa Euroopan maissa. Multi-tabsilla on myös Raskaus-tuotesarja, joka täydentää äidin ravitsemuksellisia tarpeita ennen raskautta, sen aikana ja sen jälkeen.

Olemme kehittäneet suuren osan markkinoiden parhaista vitamiini- ja kivennäisainevalmisteista ja tuotteidemme takana on laaja tutkimusaineisto sekä moderni teknologia. Multi-tabs -valmisteet tuotetaan tiukkojen laatustandardien mukaisesti.

Nainen istuu meditatiivisessa jooga-asennossa
Joku pitelee vihreää pinaattikasvia

Tutkimus ja kehitys

Tuotteemme perustuvat vahvaan panostukseen, tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Korkealuokkaiset raaka-aineet valitaan huolellisesti ja tuotteemme valmistetaan tiukkojen laatustandardien mukaisesti.

Jo sukupolvien ajan

Multi-tabsilla on lähes 90 vuoden kokemus ravitsemuksesta. Multi-tabsin laaja tuotevalikoima täydentää suomalaisten ravitsemuksellisia tarpeita. Multi-tabs tarjoaa laajan valikoiman monivitamiini-kivennäisvalmisteita, jotka on suunniteltu koko perheen eri elämänvaiheisiin.

Esittelyssä olevat tuotteet

Lue myös