Multi-tabsista

Ensimmäinen Multi-tabs® -tuote kehitettiin Tanskassa 90 vuotta sitten. Nyt monipuolinen tuotevalikoima  täydentää laajasti erityisiä ravitsemuksellisia tarpeita.
 
Multi-tabs®-tuotevalikoima koostuu monivitamiineista ja kivennäisaineista, omega-3-rasvahapoista ja yksittäisistä vitamiineista. Sarja sisältää myös edistyksellisiä "All in one" -valmisteita kuten monivitamiinien, omega-3-rasvahappojen ja maitohappobakteerien yhdistelmät.

Multi-tabs® on tunnettu lasten ja nuorten vitamiinituotemerkki monissa Euroopan maissa. Multi-tabs®illa on myös Raskaus-tuotesarja, joka täydentää äidin ravitsemuksellisia tarpeita ennen raskautta, sen aikana ja sen jälkeen. Tuotteet noudattavat Pohjoismaisia vitamiinien ja kivennäisaineiden saantisuosituksia.

Olemme kehittäneet suuren osan markkinoiden parhaista vitamiini- ja kivennäisainevalmisteista ja tuotteidemme takana on laaja tutkimusaineisto sekä moderni teknologia. Multi-tabs-valmisteet tuotetaan tiukkojen laatustandardien mukaan ja niitä myydään vain apteekeissa.