Skip to main content

Keho ja liikunta

Tiedät sen kyllä: liikunta on tärkeää. Mutta kuntoon pääsemisen ei tarvitse olla niin vaikeaa.
Aloittamiselle on monta hyvää syytä: olet energisempi ja vahvempi, voit laihtua ja keskittymisesi ja oppimisesi paranee. Liikunta auttaa myös taistelemaan stressiä ja masennusta vastaan.

Päivittäinen liikunta on tärkeää
Liikunta ei tapahdu vain jalkapallokentällä tai salilla. On muita tapoja, joilla voit viettää aktiivista elämää ja saada hyvän kunnon. Jätä auto ja aja sen sijaan pyörällä, kävele portaita hissin sijaan, kävele nopeampaa tahtia, aja nurmikko, vie koira kävelylle, siivoa jne. Liikunta on mahdollista liittää osaksi jokapäiväisiä toimia, jolloin kehität hyviä tapoja, jotka auttavat kunnon parantamisessa pidemmällä aikavälillä.

Liittyvät artikkelit

Syö liikuntasuorituksesi paremmaksi
 

Sen välillä, mitä syöt ja mitä voit fyysisesti tehdä, on yhteys. Siksi on tärkeää ajatella mitä syöt – varsinkin, kun haluat suorituksesi olevan paras mahdollinen…

Syö hedelmiä ja vihanneksia joka päivä – osa 1

Vain muutamalla pienellä muutoksella on mahdollista lisätä hedelmiä ja vihanneksia jokapäiväiseen ruokavalioosi…

Syö hedelmiä ja vihanneksia joka päivä – osa 2

Viranomaiset suosittelevat, että söisimme paljon hedelmiä ja vihanneksia – joka päivä. Suositeltu määrä on puoli kiloa päivässä - n. 500 g hedelmiä ja vihanneksia…

50+

Multi-tabs 50+ on yli 50-vuotiaille suunnattu monivitamiini-kivennäisainetabletti. Yksi tabletti päivässä auttaa takaamaan vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäisen tarpeen.

Terveyden kannalta paras vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde on monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio.